Direct afspraak maken

Nu gratis APK bij een kleine of grote beurt

Accu

Niks is zo vervelend als een lege accu. Uiteraard gebeurt dit op een moment dat het totaal niet uit komt! Het frequent plegen van onderhoud is daarom ook aan te bevelen. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de accu altijd gecontroleerd op verschillende onderdelen. Zo wordt er o.a. gekeken naar de toestand van de accu en het laadsysteem. Dit om de kans op een lege accu te voorkomen. Regelmatig onderhoud zal ten goede komen van de veiligheid en de levensduur van uw auto! 

Is mijn accu nog goed?

Een veelvoorkomende vraag die wij regelmatig krijgen is of de huidige accu nog in een goede staat is. Telefonisch zijn deze vragen natuurlijk niet te beantwoorden. Daarom mag u gerust langskomen om uw accu gratis te laten testen door onze monteurs! Om de accu goed te laten functioneren, op langer termijn, wordt tijdens deze gratis test altijd de laadspanning gecontroleerd. Zo weet u zeker dat de accu bijvoorbeeld de winter nog door kan. 

Nieuwe Accu?

Wenst u graag een nieuwe accu in uw auto? Garage De Hefbrug is specialist in het vervangen van accu’s. U krijgt altijd een accu van zeer goede kwaliteit welke een lange levensduur heeft. Maak snel een afspraak!