Open

Banden en Montage

De beste autobanden en montage-opties vindt u bij Carteam Garage de Hefbrug

Carteam Garage de Hefbrug

Nieuwe banden

Een beschadiging aan uw autobanden kan uw rijervaring flink verstoren. Dat is vervelend, want u brengt waarschijnlijk best veel tijd door in uw voertuig. Sterker nog: de gemiddelde Nederlander brengt 20% van zijn leven in de auto door! De goede kwaliteit van uw autobanden is daarom heel belangrijk.

Bij Carteam Garage de Hefbrug nemen we het onderhoud van uw autobanden serieus. Onze vakkundige monteurs staan garant voor de kennis en het vakmanschap dat uw auto verdient. Of u nu langskomt voor een controle of voor de banden-montage, bij ons is uw auto altijd in goede handen. Vertrouw uw auto toe aan Carteam Garage de Hefbrug en binnenkort kunt u weer veilig en comfortabel de weg op.

 Plan UW AFSPraAK IN

Online banden bestellen

Bij Carteam Garage de Hefbrug bestelt u gemakkelijk banden via onze banden webshop. Voer de maten van uw banden in, kies het type band en plaats uw bestelling.
Ook kunt u ons via de shop laten weten of u de banden door ons wil laten monteren.

Meer informatie?

Banden webshop

Carteam Garage de Hefbrug

Uw bandenwissel bij Carteam Garage de Hefbrug

Zorg dat u elk seizoen met de juiste banden rijdt. Een winterband heeft meer grip op een nat of besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. Met hogere temperaturen is uw remweg juist een stuk korter als u op zomerbanden rijdt. Laat uw autobanden daarom altijd ruim voor het nieuwe seizoen omwisselen. Wanneer u weinig kilometers maakt en niet met winters weer rijdt, zijn all-season banden een slimme optie.
Vaak wordt te lang met winterbanden doorgereden en dat is onverstandig. Bij warmere temperaturen slijten winterbanden veel sneller dan zomerbanden. In de zomer doorrijden op winterbanden is daarom niet raadzaam voor de portemonnee. Bovendien is de remweg langer en neemt het brandstofverbruik toe door de hogere rolweerstand. Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden, of juist andersom? Voor een bandenwissel is Carteam Garage de Hefbrug de beste keus.

Afspraak maken

Carteam Garage de Hefbrug
Carteam Garage de Hefbrug

MONTEREN EN UITBALANCEREN

Beschadigingen aan de velg tijdens bandmontage is niet vreemd. Het gebeurt zeer regelmatig dat bij gebruik van onjuiste apparatuur of onvoldoende vakkennis de velg bij het vervangen van de band de dupe is. Met onze kunde en apparatuur monteren wij elke band zonder de velg te beschadigen. Dat is zeker geen vanzelfsprekendheid.

Afspraak maken

Wanneer heeft u zomerbanden nodig en wanneer winterbanden?

Wanneer heeft u nieuwe autobanden nodig?

Hoe controleert u de profieldiepte van uw autobanden?

Wat zal de banden-montage kosten?

Carteam Garage de Hefbrug: de beste banden-montageservice!

Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage de Hefbrug?

Bij Carteam Garage de Hefbrug staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage de Hefbrug is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN