Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Garage de Hefbrug

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Garage de Hefbrug komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Huurauto - Woont u niet vlakbij of kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Maak dan gebruik van onze huurauto. Voor u staan een Toyota Aygo (benzine), Renault Twingo (elektrisch) en een Opel Vivaro met dubbele cabine ter beschikking. Geef bij uw afspraak aan dat u gebruik wilt maken van de leenauto, dan reserveren wij deze voor u.

Toyota Aygo (benzine)
€ 12,50 incl. BTW per dag
50 km vrij
€ 0,19 excl. BTW per gereden kilometer

Renault Twingo (elektrisch)
€ 12,50 incl. BTW per dag
50 km vrij
€ 0,19 excl. BTW per gereden kilometer

Opel Vivaro (dubbele cabine)
€ 27,50 excl. BTW per dag
€ 0,19 excl. BTW per gereden kilometer
 

Carteam Garage de Hefbrug
Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage de Hefbrug?

Bij Carteam Garage de Hefbrug staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage de Hefbrug is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN