Open

Garage Hoogeveen

GARAGE HOOGEVEEN

Carteam Garage de Hefbrug

DÉ GARAGE VOOR HOOGEVEEN EN OMSTREKEN

Zoekt u een garage voor het onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Hoogeveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar onderhoud in Hoogeveen. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

DE GARAGE MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN IN HOOGEVEEN

Bij Carteam Garage de Hefbrug, de garage voor Hoogeveen, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Garage de Hefbrug daarmee dé garage in Hoogeveen en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

CONTACT

Carteam Garage de Hefbrug
Carteam Garage de Hefbrug

DAAROM NAAR CARTEAM GARAGE DE HEFBRUG, DÉ GARAGE VOOR HOOGEVEEN

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage de Hefbrug?

Bij Carteam Garage de Hefbrug staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage de Hefbrug is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN