Direct afspraak maken

Nu gratis APK bij een kleine of grote beurt

Reparaties /Diagnose

Regelmatig onderhoud vermindert de kans op onverwachte calamiteiten. Niets is vervelender dan het plotseling stil komen te staan. Een goed afgestelde auto is beter voor het milieu en daarnaast verlengt het de levensduur van uw auto. Het is daarom zeer raadzaam om de onderhoudsintervallen consequent op te blijven volgen zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Moet er plotseling toch een reparatie aan uw auto uitgevoerd worden dan is uw auto bij De Hefbrug in goede handen. Onze garagespecialisten beschikken over alle kennis van de verschillende automerken. Wij maken daarnaast gebruik van de modernste controle- en diagnoseapparatuur. In combinatie met het juiste gereedschap maken wij uw auto zo snel mogelijk gereed om weer de weg op te gaan.

Specialisten

Het dynamische team met specialisten voeren alle reparaties met veel zorg en kunde uit. De Hefbrug is wat kleinschaliger wat het doorgaans zeer plezierig en klantgericht maakt. Onze informele sfeer draagt dan ook bij aan de persoonlijke benadering. Onze technici ziet dagelijks nieuwe voertuigen waardoor ze in elke auto weer een nieuwe uitdaging zien. Door de constante veranderingen blijft elke auto een nieuwe uitdaging. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om een wat oudere auto of een juist een hele nieuwe auto. Onze garagespecialisten zijn dan ook altijd goed opgeleid om, op een klantgerichte manier, uw auto zo snel mogelijk de weg weer op te krijgen. 

Onafhankelijke autobedrijf

De Hefbrug beschikt, als onafhankelijk autobedrijf, over de volledige toegang tot alle technische documentatie en alle merktrainingen van alle autofabrikanten. Elke garagespecialist beschikt hierdoor over de volledige kennis en kunde van alle automerken. Bij ons, als onafhankelijk garagebedrijf, mag je verwachten dat onze goed opgeleide garagespecialisten uw auto vakkundig repareren. Technici die raad weten met elke merk auto. Vrijwel elk type auto hebben ze wel een keer onderhanden genomen. Wij zijn daarom ook trots op onze gespecialiseerde technici en daarnaast adviseren wij u graag over de juiste reparaties en onderhoudsbeurten. Neem voor meer informatie contact met ons op.