Direct afspraak maken

Nu gratis APK bij een kleine of grote beurt

Trekhaken

Op vakantie met de caravan, erop uit met de fietsen achter de auto, grote (verhuis)klussen? Een trekhaak op uw auto is onmisbaar. De Hefbrug is dé specialist in het monteren van trekhaken op uw auto. U krijgt van ons deskundig advies over verschillende mogelijkheden voor uw auto. Voor bijna elke auto zijn er meerdere mogelijkheden voor een trekhaak. Gebruiksgemak en veiligheid zijn onze uitgangspunten. Als merkonafhankelijk bedrijf kan de Hefbrug elk merk trekhaak monteren.

Onze monteurs zijn getraind in het monteren van trekhaaksystemen waardoor zij zich specialist kunnen noemen op dit terrein. De benodigde tijd voor inbouw is dan ook minimaal terwijl de kwaliteit optimaal blijft. 

Kwaliteit

Wij leveren uitsluitend goedgekeurde trekhaken. De goedkeurig blijkt uit het type plaatje dat op de trekhaak bevestigd is. Het maximale aanhangwagengewicht staat op uw kentekenbewijs deel I. voor de auto van na april 1998. Voor andere auto's blijkt het maximumaanhangwagengewicht uit het aanvullingsblad (zie ook de site van het RDW). Indien op het type plaatje van de trekhaak een lager gewicht vermeld wordt dan op het kentekenbewijs geldt het lagere gewicht.

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact op met Garage De Hefbrug voor een eerlijk en goed advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0528-276097. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen op info@dehefbrug.nl