Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage de Hefbrug

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage de Hefbrug is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hoogeveen en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

DIT IS WAT KLANTEN OVER ONS VERTELLEN:

Carteam Garage de Hefbrug

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage de Hefbrug in Hoogeveen vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage de Hefbrug! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Noëlla Kruit
Noëlla Kruit
Goede en snelle service! Na aankoop tweede auto elders bleek de uitlaat lek/doormidden na een week. In de ochtend gebeld en ‘s middags binnen een uur gerepareerd! Echt super! Erg fijn in contact en top service! Beide auto’s hier in onderhoud.
Gerrit Soldaat
Gerrit Soldaat
Fijn, betrouwbaar en eerlijk bedrijf.
Jos Gelmers
Jos Gelmers
Al meer dan 30 jaar mijn vaste garage. Elk uitstapje tussendoor is me minder goed bevallen vergeleken met mijn ervaringen met deze vakmensen. Peter en zijn team zijn toppers!
Anouk Maat
Anouk Maat
Top service! Zal de garage aanraden bij anderen.
Daniel Hartung
Daniel Hartung
Vriendelijk, goede service! Fijne garage! Wederom top geholpen.
Bekijk beoordelingen