Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage de Hefbrug

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage de Hefbrug is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hoogeveen en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Garage de Hefbrug

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage de Hefbrug in Hoogeveen vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage de Hefbrug! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Garage de Hefbrug.

Meer informatie

Carteam Garage de Hefbrug

DIT IS WAT KLANTEN OVER ONS VERTELLEN:

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ephrem Been
Ephrem Been
*Zeer tevreden* Vooraf een prijsopgave gevraagd, snel een keurig voorstel ontvangen voor een nieuwe distributieriem (set) laten monteren. Alles precies volgens afspraak en erg tevreden over de service! De volgende keer kom ik hier weer, bedankt Peter & Team :)
Geert Steenbergen
Geert Steenbergen
Niks mis mee! Geen poespas en overbodige luxe. Men komt afspraken na en als zich onverhoopt complicaties voordoen, dan wordt er altijd contact opgenomen. Peter wil bewust geen BOVAG, maar is meer van DWZ. Doe Waj Zegt!
Ruud van Essen
Ruud van Essen
Duidelijke prijsafspraak, goede service en correcte behandeling. Blijver
Theo Belt
Theo Belt
Al vijf jaar een trouwe klant. Ik heb nooit het gevoel dat reparaties duurder uitvallen dan noodzakelijk. Je wordt vooraf netjes gebeld over de te verwachten kosten. Wat niet vervangen hoeft te worden wordt dan ook niet geadviseerd om te doen. Een aantal malen een vergelijkend warenonderzoek gedaan bij andere bedrijven maar prijzen waren nooit substantieel goedkoper.
Adam van de Haar
Adam van de Haar
Ik ben vandaag bij garage De Hefbrug langs geweest voor een aankoopkeuring van een auto waar ik interesse in had. Professionele jongens die je eerlijk advies geven over je auto, en bovendien erg betaalbaar ook! Zoals ik al zei had ik interesse in de auto, want ze hebben me een flinke miskoop bespaard. Bedankt!
Bekijk beoordelingen